Vaš poslovni uspjeh je i naš interes. U suradnji s vama kreirati ćemo oblik suradnje sa rješenjima koja su prilagođena isključivo kako bi zadovoljili vaše jedinstvene potrebe i izazove. U nastavku je pregled usluga i rješenja koje Premium Transfers -Taxi Zagreb pruža.

Premium Transfers Limo servis

Premium Transfers Limo servis

Prijevoz na najvišem mogućem nivou sa vozilima visoke klase po prihvatljivim cijenama. Cijena se formira dogovorom.

Standard Economy

Standard Economy

Standard Economy je posebno kreirana usluga za korisnike koje imaju potrebu za stalnim ili povremenim uslugama prijevoza, a nemaju nužno potrebu za Premium segmentom vozila.

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi

Svojim korisnicima nudimo doček u zračnoj luci te prijevoz do njihovih odredišta te na isti način prijevoz do zračne luke sa bilo kojeg polazišta.
Obavljamo prijevoz do svih zračnih luka u regiji.

Turistička putovanja i izleti

Turistička putovanja i izleti

Izleti - Jednodnevni ili višednevni unutar Hrvatske i susjednih zemalja (npr. Plitvička jezera, obilasci dvoraca ili znamenitosti po Hrvatskom zagorju).


Premium Transfers je usluga svim zainteresiranim tvrtkama, pojedincima i organizacijama koje imaju stalne ili povremene potrebe za uslugama VIP prijevoza s vozilima premium segmenta. Usluga premium limo servisa - vozila sa vozačem - je alternativa limo servisu, rent-a-car servisu ili dugoročnom najmu-lizingu.

Standard Economy je povoljnija usluga za sve naše korisnike koji imaju potrebu za čestim taxi uslugama za vožnje po gradu ili kraća putovanja, a vozilo ne treba nužno biti iz premium segmenta.

Svaka od navedenih opcija ima svojih prednosti, a mi se trudimo da koju god opciju odabrali, dobivate uslugu na najvišem nivou. Premium limo servis je idealno rješenje za korisnike koji provode dosta vremena u vozilu, kako u gradu tako i na dugim putovanjima. Na taj način se korisnik ne izlaže velikim troškovima kao što su nabava vozila, zapošljavanje dodatnog osoblja, održavanje vozila, troškovi goriva, bankarskih i drugih troškova, troškova obrade kredita-lizinga i slično. Korisnici su također oslobođeni obaveze da osobno upravljaju vozilom. Tako će vrijeme provedeno u vozilu biti iskorišteno za odmor ili obavljanje drugih poslova. Na taj način će i putnici biti zadovoljniji i odmorniji, a produktivnost i efikasnost vas i vaše tvrtke povečani.

Ukoliko ste zainteresirani za različite mogućnosti suradnje, molimo vas da nam se javite. Naš predstavnik će vas posjetiti i kroz razgovor s vama pronaći najbolje rješenje za vašu tvrtku ili vas same.

    

Prednosti

  • NEMA POČETNIH INVESTICIJA - Vaš početni trošak iznosi 0 kuna. Nemate troškove učešća za kupovinu ili najam vozila
  • NEMA POTREBE ZA DODATNIM ZAPOŠLJAVANJEM- Oslobođeni ste troškova dodatnih izdataka za plaće, doprinosa, osiguranja, naknada za godišnji odmor, bolovanja i sl.
  • NEMA TROŠKOVA ZA ODRŽAVANJE VOZNOG PARKA - Oslobođeni ste briga vezanih za održavanje i registraciju vozila. Na raspolaganju su vam uvijek vozila u savršenom tehničkom stanju
  • NEMA PROBLEMA S PARKIRANJEM kao ni troškova za isto
  • PRILAGODLJIVOST VAŠIM POTREBAMA - Vozila koristite samo kada su vam potrebna
  • POTPUNA KONTROLA TRANSPORTNIH TROŠKOVA - Mi ćemo vam pomoći da najefikasnije organizirate prijevoz u skladu sa potrebama i raspoloživim sredstvima. Fakture će vam stizati ažurnne sa kompletnom specifikacijom pruženih usluga.
  • NA RASPOLAGANJU 24 sata - Osim redovnih, svakodnevnih usluga prijevoza, pružamo vam i usluge dugolinijskog prijevoza u zemlji i inozemstvu. Možete koristiti i uslugu višednevnog najma vozila u zemlji i inozemstvu po najnižim cijenama koje vrijede samo za stalne korisnike
  • VELIKA KILOMETRAŽA PO NAJNIŽOJ CIJENI - Kao korporativnom korisniku odobravamo vam najniže tarife u slučajevima kada ostvarujete veliku kilometražu na mjesečnom nivou
  • VIP SERVIS BEZ DODATNIH TROŠKOVA - Kada vam u određenim situacijama zatreba VIP usluga sa luksuznim vozilima, mi ćemo vam to osigurati po korektnim i prihvatljivim cijenama
  • PROFESIONALNI VOZAČI koji će rado sudjelovati u razgovoru ili diskretno se povuči ako vam zatreba mir i tišina.