Ako dok pregledavate naše internet stranice ili u neko drugo vrijeme imate pitanje koje se odnosi na bilo koje od naših usluga, ne oklijevajte, nazovite nas na +385 99 387 3877 ili nam pošaljite e-mail na contact@premiumtransfers.eu
Vaš doprinos je bitan za naše poslovanje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentare vezane uz Premium Transfers i naše usluge, slobodno nam se obratite na jednoj od opcija navedenih u nastavku.

Kako bi nam dali dovoljno vremena prilagoditi se specifičnosti svakog zahtjeva naših korisnika potrebno nas je kontaktirati barem pola sata prije same vožnje, a za noćne vožnje ili vožnje nedjeljom i praznikom svakako nazovite dan ranije ili pošaljite upit sa naših stranica u kontakt upitniku.

Zbog ograničenog broja vozila koja imamo na raspolaganju i ugovorenih obaveza prema našim stalnim korisnicima ponekad nećemo biti u mogućnosti odraditi baš svaki zahtjev, no želja nam je da u dogledno vrijeme takvih situacija bude sve manje. U svakom slučaju radujemo se vašem upitu svake vrste na koji će biti odgovoreno pravovremeno u najkraćem mogućem roku.

Izvan radnog vremena (8 - 16) te vikendom i praznicima narudžbe za loco vožnje ne preuzimamo!

    

Kontaktirajte nas