Vaš poslovni uspjeh je i naš interes. U suradnji s vama kreirati ćemo oblik suradnje sa rješenjima koja su prilagođena isključivo kako bi zadovoljili vaše jedinstvene potrebe i izazove. U nastavku je pregled usluga i rješenja koje TAXI ZLATKO pruža.

Limo taxi servis

Limo taxi servis

Prijevoz na najvišem mogućem nivou sa vozilima visoke klase po prihvatljivim cijenama. Cijena se formira dogovorom. Imate pravo odabira odore vozača, uklanjanje taxi obilježja kao i korištenje profesionalne zaštitarske usluge.

Poslovni taxi servis

Poslovni taxi servis

Poslovni taxi servis je posebno kreirana usluga za tvrtke koje imaju potrebu za stalnim ili povremenim uslugama prijevoza i idealno je rješenje za korisnike koji provode dosta vremena u vozilu, kako u gradu tako i na dugim putovanjima.

Klasični taksi prijevoz

Klasični taksi prijevoz

Bez straha uputite se sa nama na vaše odredište. Ne brinite kakvo vozilo će doći na Vaš poziv, da li će usluga biti na visini. Zahtjevajte uvijek maximalnu uslugu, jer za svoj novac to imate pravo!

Dostavna služba

Dostavna služba

Uz prijevoz putnika obavljamo i uslugu dostave robe "od vrata do vrata" i to po cijenama povoljnijim od većine kurirskih službi u gradu Zagrebu.


Poslovni taxi servis

TAXI ZLATKO - Taxi Zagreb nudi novu vrstu usluge svim zainteresiranim tvrtkama, pojedincima i organizacijama koje imaju stalne ili povremene potrebe za uslugama prijevoza. Usluga poslovnog taxija - vozila sa vozačem - je alternativa regularnom taxiju, rent-a-car servisu ili dugoročnom najmu-lizingu.

Svaka od navedenih opcija ima svojih prednosti, a mi smo se potrudili da sve najbolje objedinimo u jednu uslugu. Poslovni taksi servis je idealno rješenje za korisnike koji provode dosta vremena u vozilu, kako u gradu tako i na dugim putovanjima. Na taj način se korisnik ne izlaže velikim troškovima kao što su nabava vozila, zapošljavanje dodatnog osoblja, održavanje vozila, troškovi goriva, bankarskih i drugih troškova, troškova obrade kredita-lizinga i slično. Korisnici su također oslobođeni obaveze da osobno upravljaju vozilom. Tako će vrijeme provedeno u vozilu biti iskorišteno za odmor ili obavljanje drugih poslova. Na taj način će i putnici biti zadovoljniji i odmorniji, a produktivnost i efikasnost vas i vaše tvrtke povečani.

Ukoliko ste zainteresirani za različite mogućnosti suradnje, molimo vas da nam se javite. Naš predstavnik će vas posjetiti i kroz razgovor s vama pronaći najbolje rješenje za vašu tvrtku ili vas same.

    

Prednosti

 • NEMA POČETNIH INVESTICIJA - Vaš početni trošak iznosi 0 kuna. Nemate troškove učešća za kupovinu ili najam vozila
 • NEMA POTREBE ZA DODATNIM ZAPOŠLJAVANJEM- Oslobođeni ste troškova dodatnih zarada, doprinosa, osiguranja, naknada za godišnji odmor, bolovanja i sl.
 • NEMA TROŠKOVA ZA ODRŽAVANJE VOZNOG PARKA - Oslobođeni ste briga vezanih za održavanje i registraciju vozila. Na raspolaganju su vam uvijek vozila u savršenom tehničkom stanju
 • NEMA PROBLEMA S PARKIRANJEM kao ni troškova za isto
 • PRILAGODLJIVOST VAŠIM POTREBAMA - Vozila koristite samo kada su vam potrebna
 • POTPUNA KONTROLA TRANSPORTNIH TROŠKOVA - Mi ćemo vam pomoći da najefikasnije organizirate prijevoz u skladu sa potrebama i raspoloživim sredstvima. Fakture će vam stizati ažurnne sa kompletnom specifikacijom pruženih usluga.
 • POVRAT PDV-a - Ukoliko ste PDV obveznik i imate pravo povrata za usluge prijevoza, ostvarujete znatne uštede
 • NA RASPOLAGANJU 24 sata - Osim redovnih, svakodnevnih usluga prijevoza, pružamo vam i usluge dugolinijskog prijevoza u zemlji i inozemstvu. Možete koristiti i uslugu višednevnog najma vozila u zemlji i inozemstvu po najnižim cijenama koje vrijede samo za stalne korisnike
 • VELIKA KILOMETRAŽA PO NAJNIŽOJ CIJENI - Kao korporativnom korisniku odobravamo vam najniže tarife u slučajevima kada ostvarujete veliku kilometražu na mjesečnom nivou
 • VIP SERVIS BEZ DODATNIH TROŠKOVA - Kada vam u određenim situacijama zatreba VIP usluga sa luksuznim vozilima, mi ćemo vam to osigurati po tarifi koja važi za standardnu taksi uslugu
 • PROFESIONALNI VOZAČI koji će rado sudjelovati u razgovoru ili diskretno se povuči ako vam zatreba mir i tišina.